Facebook hesabı silme yöntemi [Nasıl yapılır?]

Facebook’u belli bir kesim aktif olarak kullansa da  sosyal paylaşım uygulamasını  aktif olarak kullanmayanların sayısı da epeyce fazla.  Facebook’u eskisi kadar fazla kullanmıyorsanız ve silmeyi düşünüyorsanız paylaşacağımız haber yarar sağlayabilir.  Facebook hesabınızı devre dışı bırakmak için ana sayfanın sağ üst köşesinde yer alan oka tıklamanız gerekiyor. Oka tıkladıktan sonra Ayarlar ve Gizlilik seçeneğine basın ve sonrasında Ayarlar sekmesine tıklayın. Bu işemin ardından sol tarafta ‘’’Facebook bilgilerin’’  isimli bir alan karşımıza çıkıyor.  Bu sekmeye tıkladıktan sonra iki farklı seçenekler sunuluyor. Seçeneklerden ilki hesabı dondur diğer seçenek ise hesabı kalıcı olarak sil. Hesabı dondur seçeneğine tıklandığında Facebook, kayıtlı kullanıcının hesabını geçici olarak devre dışı bırakıyor. Kullanıcıların isimleri ve fotoğraflarının çoğu kaldırılıyor. Oculus Ürünleri’ne ve Oculus bilgilerine de erişemiyor. Kullanıcılar hesaplarını dondursalar da Messenger uygulamasını kullanmaya devam edebiliyor.  Hesap Sil seçeneğine tıklandığında ise Facebook’ta paylaşılan içeriklerle birlikte Messenger’daki tüm mesajlar ve  Oculus bilgileri siliniyor. Buna uygulama alışverişlerinin ve başarılarının da dahil olduğunu söyleyelim.   Facebook hesabı silme yöntemi [Nasıl yapılır?] yazısı ilk olarak Teknoloji haberleri - LOG üzerinde yayınlandı.

Facebook hesabı silme yöntemi [Nasıl yapılır?]

FacebookFacebook’u belli bir kesim aktif olarak kullansa da  sosyal paylaşım uygulamasını  aktif olarak kullanmayanların sayısı da epeyce fazla.  Facebook’u eskisi kadar fazla kullanmıyorsanız ve silmeyi düşünüyorsanız paylaşacağımız haber yarar sağlayabilir.  Facebook hesabınızı devre dışı bırakmak için ana sayfanın sağ üst köşesinde yer alan oka tıklamanız gerekiyor. Oka tıkladıktan sonra Ayarlar ve Gizlilik seçeneğine basın ve sonrasında Ayarlar sekmesine tıklayın. Bu işemin ardından sol tarafta ‘’’Facebook bilgilerin’’  isimli bir alan karşımıza çıkıyor.  Bu sekmeye tıkladıktan sonra iki farklı seçenekler sunuluyor. Seçeneklerden ilki hesabı dondur diğer seçenek ise hesabı kalıcı olarak sil. Hesabı dondur seçeneğine tıklandığında Facebook, kayıtlı kullanıcının hesabını geçici olarak devre dışı bırakıyor. Kullanıcıların isimleri ve fotoğraflarının çoğu kaldırılıyor. Oculus Ürünleri’ne ve Oculus bilgilerine de erişemiyor. Kullanıcılar hesaplarını dondursalar da Messenger uygulamasını kullanmaya devam edebiliyor.  Hesap Sil seçeneğine tıklandığında ise Facebook’ta paylaşılan içeriklerle birlikte Messenger’daki tüm mesajlar ve  Oculus bilgileri siliniyor. Buna uygulama alışverişlerinin ve başarılarının da dahil olduğunu söyleyelim.  

Facebook hesabı silme yöntemi [Nasıl yapılır?] yazısı ilk olarak Teknoloji haberleri - LOG üzerinde yayınlandı.